Bryg nr. 8 - Witbier

Mandag d. 14. maj 2012 kl. 8-14 (ekskl. rengøring en halv time)

 

3500 g øko pils

1000 g Münchener

750 g Hvede Mørk

-------

Bitterhumle (efter 10 minutter)

30 g East Kent Goldings

10 g Saaz

10 g Fugget

Aromahumle (15 minutter før slut)

som bitterhumle men med

90 g Palmesukker (bedre 45 g?)

7 knuste korianderfrø (for lidt?)

------------------

Gær: Saffbrew WB-06 (Witbier) - viste sig at dufte vinøs

Gærstarter: 2 spsk sukker, 1 dl vand - blandes godt. Gær iblandes, og det står i 5 timer.

---------------

45 C 10 min

62 C 45 min (minimum)

72 C 25 min

78 C 5 min

---------------

Koges 80 minutter

---------------

?for lidt Saaz?

?for meget sukker?

?hvad gør man til denne gær?